Päivitetty: 28.6.2018

1. Soveltamisala

Näitä ehtoja sovelletaan Turku - Valmet Automotive Express -liikenteessä, jossa on käytössä Valmet Automotiven työntekijöille räätälöidyt mobiililipputuotteet. Näitä käyttöehtoja sovelletaan Valmet Automotiven työntekijöiden erityishinnoiteltuihin lipputuotteisiin.

1.1. Liikenteen järjestämisen vastuut

Tässä liikenteessä joukkoliikennelain mukaisena toimivaltaisena viranomaisena toimii Varsinais-Suomen ELY-keskus.

Liikenteen tilaaja on Varsinais-Suomen ELY-keskus.

Liikenteen rahoituksesta vastaavat Varsinais-Suomen ELY-keskus ja Valmet Automotive Oy.

Mobiililippujen myyntisovelluksen tilaajana toimii Valmet Automotive Oy.

Mobiililippujen myyntisovelluksen tuottajana toimii Kyyti Operointi Oy.

Liikennöitsijänä toimii kilpailutuksella valittu kuljetusyritys. Ajantasainen tieto liikennöitsijästä on kerrottu osoitteessa: www.kyyti.com/valmetautomotive.

1.2. Tilaajan vastuunrajoitus

Liikenteen tilaaja ei vastaa mobiililippujen myyntisovelluksesta eikä ole velvollinen korvaamaan mahdollisten muiden sopimusyritysten toimesta koitunutta vahinkoa.

2. Lipputuotteiden hankinta

Lipputuotteen ostajan tulee olla Valmet Automotive Oy:n työntekijä. Lipputuotteiden käyttöoikeudesta vastaa Valmet Automotive Oy, myös muiden tehdasalueella työskentelevien yritysten työntekijöiden osalta. Valmet Automotive pidättää oikeuden hyväksyä tai olla hyväksymättä matkustajaa erityishinnoittelun piiriin.

Lipputuotteet voi ostaa vain Kyyti Operointi Oy:n toimittamalla Kyyti-sovelluksella. Sovelluksen voi ladata mobiililaitteeseen, jossa on joko Android tai iOS -käyttöjärjestelmä. Kyyti-sovelluksen voi ladata puhelimeen tai tablettiin Google Play -kaupasta (Android-laitteet) tai Appstoresta (iOS-laitteet).

Käyttäjän tulee rekisteröityä Kyyti-sovelluksen käyttäjäksi ja luoda käyttäjätili. Rekisteröityessä asiakas sitoutuu Kyyti Operointi Oy:n käyttöehtoihin. Käyttöehdot löytyvät internetosoitteesta: www.kyyti.com/terms

Hankittavissa olevat lipputuotteet:

1. Kertalippu: Lipun voimassaolo alkaa ostohetkestä ja lippu on voimassa 2 h. Lipulla voi matkustaa yhden yhdensuuntaisen matkan Valmet Automotive express-reitillä Turun ja Uudenkaupungin välillä.
  2. 30 vrk lippu: Lipun voimassaolo alkaa ostohetkestä. Lippu on voimassa 30 vuorokautta. Lipulla voi matkustaa Valmet Automotive Express reitillä Turun ja Uudenkaupungin välillä enintään 3 matkaa/päivä. Lippu on henkilökohtainen ja käyttäjällä voi olla kerrallaan vain yksi voimassaoleva 30 vrk lippu.

3. Maksut ja etuudet

Valmet Automotiven työntekijän lipputuotteiden hinnat on ilmoitettu Kyyti-sovelluksessa. Ilmoitetut hinnat sisältävät 10 %:n arvonlisäveron. Lippujen myynnistä ei peritä asiakkailta palvelumaksuja tai muita komissioita.

4. Lipputuotteiden käyttäminen

Lippujen käyttäminen edellyttää, että asiakas on liittynyt Kyyti-sovelluksessa Valmet Automotiven ryhmään työnantajalta saamillaan ohjeilla ja tallentanut maksuvälinetietonsa.

Voimassa oleva lippu tulee esittää aina ajoneuvoon noustessa. Asiakkaan tulee aina hyvissä ajoin varmistaa, että hän saa lippunsa näkyviin sovelluksessa. Jos asiakkaan puhelimesta on akku loppu tai sovellus ei toimi ja hän ei voi näyttää lippua, hänen on kyytiin päästäkseen ostettava normaalihintainen lippu kuljettajalta.

Mikäli voidaan osoittaa, että asiakkaalla oli voimassaoleva lippu, joka ei hänestä riippumattomasta syystä avautunut, hänelle hyvitetään kuljettajalta ostetun lipun hinta.

Sovelluksen käyttäjätili ja sillä ostetut liput ovat henkilökohtaisia ja niitä voi käyttää ainoastaan yksityisiin tarkoituksiin. Sovellusta ei saa käyttää lainvastaisiin tarkoituksiin.

Edellämainitusta syytä johtuen lipun avaamista useassa laitteessa on rajoitettu. Laitetta, jolla lippua käytetään, voi vaihtaa lipun voimassoloaikana vain kerran. Laitteiden huollosta ja korjaustoimenpiteistä johtuen lipun voi myös vaihtaa kerran takaisin alkuperäiseen laitteeseen. Jos asiakas yrittää vaihtaa laitetta lipun voimassaoloaikana vielä kolmannen kerran, lippu lukittuu edelliselle laitteelle.

Asiakas vastaa sovelluksen ja lippujen oikeudettomasta käytöstä, mikäli se on tahallista tai aiheutunut käyttäjän huolimattomuudesta mobiililaitteen säilyttämisessä tai laitteen lukitsemisessa.

Käyttöohjeet ovat luettavissa osoitteessa: www.kyyti.com/valmetautomotive

5. Tilauksen peruuttaminen

Lipun ostotapahtuma on sitova eikä sitä voi peruuttaa. Lipun peruuttaminen on mahdollista ainoastaan painavin syin, kuten esimerkiksi terveyteen liittyvissä tapauksissa. Ostotapahtuman peruminen on aina tapauskohtaista ja päätös peruuttamisesta tai maksun palauttamisesta perustuu palveluntuottajan arvioon tilanteesta.

6. Väärinkäyttötapaukset

Ostetulla lipulla voi matkustaa ainoastaan yksi henkilö eikä ostettua matkustusoikeutta voi siirtää toiselle henkilölle. Ostaessaan erityishinnoitellun Valmet Automotive Oy:n työntekijän lipputuotteen, ostaja sitoutuu noudattamaan tässä asiakirjassa mainittuja käyttöehtoja. Väärinkäyttötapauksissa henkilön oikeus matkustaa erityishinnoitetuilla lipputuotteilla voidaan perua.

7. Reklamaatiot ja selvityspyynnöt

Sovellusta koskevat reklamaatiot ja selvityspyynnöt tulee osoittaa Kyyti Operointi Oy:lle osoitteeseen [email protected].

Liikennettä koskevat reklamaatiot ja selvityspyynnöt tulee osoittaa liikennöitsijälle. Ajantaiset tiedot palvelua operoivan liikennöitsijän yhteystiedoista on kerrottu osoitteessa: www.kyyti.com/valmetautomotive.

8. Asiakastietojen käyttöoikeus ja tietosuoja

Tässä liikenteessä rekisterinpitäjänä toimii Kyyti Operointi Oy. Euroopan unionin tietosuoja-asetuksen (2016/679) 13 ja 14 artikloiden mukainen rekisteriseloste löytyy Kyyti Operointi Oy:n verkkosivulta osoitteesta: www.kyyti.com/privacy

Liikenteen järjestäjillä on oikeus myynnistä ja matkustuksesta syntyvään tietoon liikenteen kehittymisen seurantaa varten sekä mahdollisten muutostarpeiden sekä väärinkäytösten havaitsemiseksi.

9. Käyttöehtojen voimassaolo ja muuttaminen

Nämä käyttöehdot ovat voimassa toistaiseksi. Ehtoja voidaan muuttaa. Jos ehtojen muutos lisää matkustajan velvollisuuksia tai vähentää hänen oikeuksiaan eikä muutos johdu lain muutoksesta tai viranomaisen päätöksestä, ilmoitetaan muutoksesta asiakkaille Kyyti-sovelluksessa ja sähköpostitse.