Kyyti aktivoidaan sähköpostiviestillä. Mikäli et saa aktivointi-sähköpostia, tarkasta myös roskaposti-kansiosi varmuuden vuoksi. Mikäli Kyyti ei jostain syystä aktivoidu sähköpostissa olevasta napista, koeta syöttää samasta sähköpostista löytyvä PIN-koodi sovelluksen aloitusruudulle.

Jos käytät vielä Tuup-sovellusta ja olet unohtanut salasanasi, klikkaa kirjautumissivulla "Unohditko salasanasi?" -linkkiä, josta pääset muuttamaan salasanasi. Mikäli ongelma toistuu salasanan vaihtamisesta huolimatta, ole yhteydessä Kyydin asiakaspalveluun tämän sivun oikean alanurkan chatista tai sähköpostitse [email protected].