Yksi syy voi olla laitteen vaihtaminen liian monta kertaa lipun voimassaoloaikana. Laitteen vaihtaminen toiseen ja takaisin on mahdollista ainoastaan kerran kausilipun voimassaoloaikana. Tämä mahdollistaa kausilipun käyttämisen varapuhelimella, jos varsinainen puhelin on rikkoontunut ja on huollossa. Jos yrität käyttää kausilippua sen voimassaoloaikana vielä kolmannessa laitteessa, se lakkaa olemasta voimassa. Tällä pyrimme estämään sen, että kausilippua ei käytetä väärin usean henkilön kesken.

HUOM! Laitteen resetointi tehdasasetuksiin aiheuttaa sen, että sovellus näkee resetoidun laitteen vaihdettuna laitteena.

Jos voimassaolo lakkaa jostain muusta syystä, ole yhteydessä Kyydin asiakaspalveluun sovelluksesta, tämän sivun oikean alanurkan chatista tai sähköpostitse [email protected].