Varmista, että sinulla on uusin sovellusversio ja toimiva verkkoyhteys. Mikäli sovelluksen päivittäminen ei auta, ole yhteydessä Kyydin asiakaspalveluun sovelluksesta, tämän sivun oikean alanurkan chatista tai sähköpostitse [email protected]. Ongelman selvittämistä helpottaa, jos voit ottaa kuvakaappauksia ostotapahtumastasi ja mahdollisista virheilmoituksista.

Jos ongelma ei ratkea ajoissa, sinun tulee ostaa kuljettajalta normaalihintainen lippu. Jos voimme osoittaa, että sinulla oli voimassaoleva mobiililippu, joka ei sinusta riippumattomasta syystä toiminut matkustushetkellä, hyvitämme kuljettajalta ostetun lipun hinnan etusetelinä käyttäjätilillesi. Voit käyttää etusetelin seuraavien lippujen ostamiseen Kyyti-sovelluksessa.