Valmet Automotive Express -bussissa kuljettaja tarkistaa lipun eikä sitä tarvitse näyttää lukijalaitteelle.

Föli-liput pitää kuitenkin näyttää bussin lukijalaitteella. Pidä laitteesi näyttö mahdollisimman kirkkaana ja pyri näyttämään lipun koodi mahdollisimman suorassa kulmassa lipun lukijalle. Jos ongelma ei häviä, ole yhteydessä Kyydin asiakaspalveluun sovelluksesta, tämän sivun oikean alanurkan chatista tai sähköpostitse [email protected].