Valmet Automotiven työntekijät voivat ostaa Kyyti-sovelluksella edullisesti lippuja Turun ja Valmet Automotiven Uudenkaupungin tehtaan välillä kulkevaan bussiin. Kertalippu työntekijöille maksaa 4 euroa ja 30 vuorokauden lippu 130 euroa. Lisäksi samalla sovelluksella Valmet Automotiven työntekijät voivat ostaa edullisesti lippuja myös Turun seudun joukkoliikenteeseen Föliin.

Työntekijähintaisten lippujen ostaminen edellyttää, että liityt Kyyti-sovelluksessa Valmet Automotiven ryhmään. Ryhmään liitytään kampanjatunnuksella seuraavasti:

1. Lataa sovellus Google Play -kaupasta (Android) / AppStore (iOS).
  2. Rekisteröidy käyttäjäksi syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja aktivoimalla sovellus sinulle lähetettävästä sähköpostista. Voit joko painaa sähköpostista löytyvää nappia tai syöttää sähköpostissa näkyvä PIN-koodi sovellukseen.
  3. Täydennä käyttäjätilisi tietoihin nimesi ja puhelinnumerosi. Tilin asetuksiin pääset sovelluksen etusivun vasemmasta yläkulmasta löytyvästä valikosta.
  4. Valitse samasta valikosta "Liity ryhmään" ja syötä Valmet Automotiven työntekijöiden kampanjatunnus. Saat kampanjatunnuksen työnantajaltasi.
  5. Syötä vielä henkilönumerosi Valmet Automotiven työntekijänä. Henkilönumero löytyy mm. palkkalaskelmasta. Opteamin työntekijät käyttävät Opteamin numeroa. Henkilöt, joiden työsuhde ei ole vielä alkanut (perehdytettävät), merkitsevät henkilönumeron sijaan syntymäaikansa muodossa ppkkvvvv (EI henkilötunnuksen loppuosaa!).
  6. Tallenna maksuvälineesi: debit- tai credit-kortti. Mikäli puhelimesi tukee Apple Pay-maksamista, voit käyttää myös sitä maksutapana.
  7. Työntekijäliput ovat nyt ostettavissa sovelluksen etusivun oikean alakulman lippuikonin kautta. Ostaessasi Valmet Automotive Express -lippuja sitoudut lippujen käyttöehtoihin.
  8. Ongelmatilanteissa Kyydin asiakaspalvelu auttaa sinua joko sovelluksen kautta, tämän sivun oikean alanurkan chatista tai sähköpostitse [email protected]