Kyyti-sovellus tarkoittaa mobiililaitteisiin (Android ja iOS) ladattavaa Kyyti Operointi Oy:n omistamaa sovellusta nimeltä Kyyti, joka tarjoaa tietoa eri liikennepalveluista ja jonka kautta voi tilata tai ostaa näitä palveluja.

Kyyti-sovelluksella voi ostaa Kyyti Operointi Oy:n omaa Kyyti-liikennepalvelua ja muita liikennepalveluja, joiden jälleenmyynnistä Kyyti Operointi Oy on sopinut kyseisten palveluntarjoajien kanssa.

Käyttäjä on vastuussa tilauksessa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja tilauksessa tekemistään virheistä. Palvelun tilausta tai ostamista ei voi perua käyttäjän virheellisesti antamien tietojen perusteella.

Palveluiden perumismahdollisuudet vaihtelevat ja ne kerrotaan kunkin palvelun käyttöehdoissa.

Voit ladata sovelluksen allaolevista linkeistä.

Kyyti-sovellus on liikennepalvelulain tarkoittama liikkumispalvelu ja yhdistämispalvelu.

Kyyti Operointi Oy on vastuussa vain omasta Kyyti - liikennepalvelustaan sen käyttöehtojen puitteissa. Käyttöehdot TÄÄLTÄ.