Kun ostat tai tilaat Kyyti-sovelluksessa tarjolla olevaa palvelua ensimmäisen kerran, sinun on ensin hyväksyttävä kyseisen palvelun käyttöehdot. Käyttöehdot tai niiden sijainti esitetään käyttäjälle sovelluksessa. Käyttäjän tulee lukea käyttöehdot huolellisesti ennen palvelun käyttöä.

Ostamalla tai tilaamalla Kyyti-sovelluksessa palvelun käyttäjä tekee sitovan tilauksen kyseisestä palvelusta niillä ehdoilla, jotka Kyyti-sovelluksessa tilauksen yhteydessä käyttäjälle esitetään.

Eri palveluiden ehdot ja toimitusprosessit voivat vaihdella.

Käyttäjä on vastuussa tilauksessa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja tilauksessa tekemistään virheistä. Palvelun tilausta tai ostamista ei voi perua käyttäjän virheellisesti antamien tietojen perusteella.

Palveluiden perumismahdollisuudet vaihtelevat ja ne kerrotaan kunkin palvelun käyttöehdoissa.

Tarkistathan huolellisesti Kyyti-sovelluksessa tekemäsi tilauksen oikeellisuuden ennen tilauksen vahvistamista.

Käyttäjän tulee aina hyvissä ajoin varmistaa, että hän saa tarvittavat tiedot ja tunnisteet näkyviin Kyyti-sovelluksessa. Jos käyttäjän puhelimesta on akku loppu tai sovellus ei toimi ja hän ei voi osoittaa palvelun käyttöoikeutta, hänen on osoitettava se vaihtoehtoisella tavalla tai ostettava palvelun käyttöoikeus muulla tavalla. Vaihtoehtoinen tapa palvelun käyttöoikeuden todentamiseksi on kerrottu kunkin palvelun käyttöehdoissa ja ohjeissa ja se vaihtelee eri palveluiden välillä.

Mikäli voidaan osoittaa, että käyttäjällä oli voimassaoleva palvelun käyttöoikeus, joka ei hänestä riippumattomasta syystä avautunut Kyyti-sovelluksessa, hänelle hyvitetään muulla tavalla hankitun käyttöoikeuden hinta lahjakorttina, jonka voi käyttää palveluiden ostoon Kyyti-sovelluksessa.

Palvelun tarjoaja toimittaa käyttäjän tilaaman palvelun omien käyttöehtojensa mukaisesti.

Kyyti-sovelluksessa annetaan ohjeet palvelun käyttöön siten, kuin palvelun tarjoaja on ohjeistanut. Myydessään muiden palveluja Kyyti Operointi ei vastaa palvelun tarjoajan toimituksessa tapahtuneista virheistä.

Kyyti Operointi vastaa ainoastaan sen itse tarjoaman Kyyti-liikennepalvelun toimittamisesta Kyyti-liikennepalvelun käyttöehtojen mukaisesti.

Kyyti-liikennepalvelun käyttöehdot ovat luettavissa TÄÄLTÄ.