Lippu ostetaan alkunäkymän oikeassa alakulmassa olevaa lippu-ikonia painamalla tai vaihtoehtoisesti voit ostaa lipun myös syöttämällä reitin alku- ja lähtöpisteet jonka jälkeen sovellus ehdottaa ostettavissa olevia reittejä.

Lipun ostaminen edellyttää, että laitteessasi on internet-yhteys ostohetkellä. Osta lippusi ja varmista sen toimivuus hyvissä ajoin ennen kulkuvälineeseen nousua.

Ostaessaan Kyyti-sovelluksella lipun käyttäjä saa Kyyti-sovellukseen palvelun käyttöönottoon tarvittavat tiedot (mm. lippu tai muu tunniste) sekä kuitin ostosta.

Myydessään muiden palveluja Kyyti Operointi ei vastaa palvelun tarjoajan toimittamien tietojen oikeellisuudesta. Kyyti Operointi vastaa ainoastaan sen itse tarjoaman Kyyti-liikennepalvelun tietojen oikeellisuudesta.