Kyyti tilataan mobiililaitteisiin ladattavalla Kyyti-sovelluksella. Tilaus muulla tavoin ei ole mahdollista.

Lataa sovellus allaolevista linkeistä.

Kyydin tilausvaiheessa tulee syöttää lähtö- ja määränpään osoitteet, matkustajien määrä ja haluttu matkustusaika.

Tallennathan puhelinnumerosi sovellukseen, jotta kuskimme voi ottaa yhteyttä ongelmatilanteissa.

Kyydin voi tilata joko heti tai korkeintaan 5 päivää ennakkoon määrittelemällä joko aikaisimman mahdollisen lähtöajan tai myöhäisimmän toivotun perillesaapumisajan.

Pääset muuttamaan haluttua lähtö- tai saapumisaikaa koskettamalla näytettyjä aikoja kartalla jonka näet tilauksen yhteydessä.

Tarkka noutoaika ilmoitetaan kun kuljettaja on vastaanottanut asiakkaan tilauksen, tämän jälkeen auton saapumista voi seurata kartalla. Kuljettajan kuittausta odotetaan enintään 4 min. Tänä aikana asiakas voi perua tilauksen veloituksetta.

Ennakkotilaukset lähetetään autoille puoli tuntia ennen aikaisinta noutoaikaa jonka jälkeen kuljettajilla on 4 min aikaa vastaanottaa tilaus. Asiakas saa tiedon ennakkotilauksen vahvistumisesta siis viimeistään 26 min ennen aikaisinta noutoaikaa.