Rekisterinpitäjänä toimii asiakkaan käyttämän tilaussovelluksen tarjoaja. Käyttääkseen Kyyti-liikennepalvelua käyttäjän on hyväksyttävä tilaussovelluksen tarjoajan tietosuojaselosteen mukainen henkilötietojen käsittely. Tilaussovelluksen tarjoaja luovuttaa Kyyti Operointi Oy:lle kyytitilausten toimittamiseen välttämättä tarvittavia henkilötietoja. Tietojen käsittelystä on sovittu Kyyti Operointi Oy:n ja tilaussovelluksen tarjoajan välillä. Toistaiseksi Kyyti-liikennepalvelua voi tilata vain Kyyti Operointi Oy:n omalla Kyyti-sovelluksella ja ainoa rekisterinpitäjä on tällöin Kyyti Operointi Oy. Kyyti Operointi Oy:n Euroopan unionin tietosuoja-asetuksen (2016/679) 13 ja 14 artikloiden mukainen tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa www.kyyti.com/privacy.