Kyydin tilaamiseen tarvittava applikaatio on vaihtunut, jatkossa kyyti tilataan Matkahuollon Reitit ja Liput-sovelluksella.

Lataa Reitit ja Liput -sovellus alla olevista sovelluskauppalinkeistä

------

Applikationen som behövs för att beställa skjussen har ändrats och måste laddas ner på nytt. I fortsättningen beställs Byaskjussen via Matkahuoltos Reitit ja Liput -appen.

Reitit ja Liput - appen kan laddas ner från bifogda App Store- eller Google Play - länkernä.