Voit antaa palautetta tai pyytää apua ongelmiin sovelluksen asiakaspalvelun kautta. Valitse “Asiakaspalvelu” alkunäkymän vasemman yläkulman valikosta. Viesteihin vastataan 24 h kuluessa arkisin klo 9-17 välillä.

Nämä ohjeet löytyvät myös sovelluksesta valitsemalla valikosta “Ohjeet” ja sieltä “NääsMaaS harrastuskyyti”.

Kiireellisissä tapauksissa, esimerkiksi jos kyytiä ei näy sovittuna aikana, voit soittaa NääsMaaS-päivystykseen.

Jos lapsen matkassa on ongelma (esim. auto on hajonnut, lapsi on väärässä autossa), kuljettaja soittaa huoltajalle numeroon (numeroihin), jotka huoltajat ovat antaneet palvelun järjestäjälle ilmoittautumisen yhteydessä. Numero(t) näkyy kuljettajan ajolistassa.

Mikäli lapsi ei pääse kyytiin, liikennöitsijän tai palvelun virheen vuoksi, korvaavaa kyytiä ei järjestetä, mutta virhe voidaan korvata esim. lahjakortilla elokuviin tms.

Kadonneita matkatavaroita voi tiedustella NääsMaaS-päivystyksestä.