Reititys ja aikataulut suunnitellaan ennen kyyditysten alkua. Näillä reiteillä ja aikatauluilla ajetaan koko syksyn ensimmäinen vaihe (14.9.-8.10.)

Mikäli järjestelmä saadaan toimivaksi ja täten pysyväksi toimintatavaksi, reitit suunnitellaan uudestaan jokaiselle jaksolle.

Toiminnan aikana voi tulla pieniä muutoksia ja korjauksia reitteihin ja/tai aikatauluihin erityisesti alkuvaiheessa. Muutokset näkyvät automaattisesti sovelluksessa ja näistä lähetetään tiedote sovellukseen/sähköpostiin. Nämä muutokset tehdään, mikäli reittejä on mahdollista tehostaa tai huomataan jokin toimimaton reitti.

Sovelluksen käyttäjä ei voi itse muuttaa kyytien aikatauluja ja reittejä. Ongelmista ja muutostarpeista on ilmoitettava NääsMaaS-päivystykseen. Muutosten toteuttamista ei kuitenkaan voida taata.