Tapauksissa, joissa lapsi ei osallistu hänelle varattuun kuljetukseen, lapsen matka tulee ehdottomasti perua sovelluksessa. Tämä tapahtuu valitsemalla peruttava tilaus ja painamalla “Peruuta”. Tieto päivittyy automaattisesti kuljettajille.

Peruminen on mahdollista ainoastaan sovelluksella. Peruutuksia ei oteta vastaan muilla tavoin.

Mikäli kyytiä ei ole peruttu, mutta lasta ei näy, kuljettaja ei soita perään vaan merkitsee, että lapsi ei saapunut. Tästä tulee tieto sovellukseen.

Mikäli perut matkan vahingossa, ole yhteydessä NääsMaas päivystykseen.

Muista perua sekä meno- että paluukyyti, mikäli lapsi on kokonaan pois treeneistä.

Peruttuja kyytejä ei hyvitetä. Tämä johtuu siitä, että yksittäisten kyytien peruminen johtaisi kustannusten kasvuun ja palvelun huomattavaan kallistumiseen. Pyrimme rakentamaan jaksojärjestelmän, jossa kyydit maksetaan jatkuvassa toiminnassa tietyltä ajanjaksolta.