Varautukaa tarkistamaan omat tietonne ja aikataulut sovelluksesta 1.9.-3.9. välisenä aikana. Saatte sähköpostilla viestin, kun aikataulut on tarkastettavissa.

Kyydit löytyvät sovelluksen alkunäkymän oikeassa alakulmassa sijaitsevan lippu-kuvakkeen takaa. Sinne pääse myös päävalikosta kohdasta “Matkat & Liput”. Kyydit ovat aktiivisten matkojen alla aikajärjestyksessä. Avaa kunkin matkan osalta oikeasta alakulmasta “matkalippu”, jossa on ilmoitettu matkan haku- ja saapumispaikat ja -ajat.

Tarkistakaa, että lapsella on oikeat koulut haku- ja paluupaikkana ja aikataulu täsmää lasten koulu- ja harjoitusaikataulun kanssa. Paluukoulu voi olla myös jokin toinen pilottialueen koulu kuin lapsen varsinainen koulu. Eli mikäli jokin toinen koulu on lähempänä lapsen kotia, voidaan kyyti järjestää tälle koululle. Kotiinkuljetusta tai paluupaikan vaihtoa ei ole mahdollista tehdä kokeilun aikana.

Tarkista lisäksi tilin tiedoista, että lapsen nimi ja ensisijainen puhelinnumero yhteydenottoja varten ovat sovelluksessa oikein. Pääset tilin tietoihin valitsemalla sovelluksen alkunäkymän vasemman yläkulman päävalikosta “Tili”. Sovelluksessa näkyy vain yksi puhelinnumero ja sen tulisi olla ensisijaisen huoltajan numero poikkeustapauksia varten. Tämä numero näkyy lapsen osalta ensimmäisenä kuljettajan järjestelmässä. Myös muut aiemmin ilmoitetut numerot ovat kuljettajalla tiedossa.

Ilmoita mahdollisista vääristä tiedoista tai jos lapsen matkat eivät näy lainkaan sovelluksessa 3.9. klo 12.00 mennessä NääsMaas-päivystykseen. Ilmoita viestissä lapsen nimi, seura, harjoitusryhmä ja koulu. Valitettavasti tietojen päivittäminen ei vielä ole mahdollista sovelluksen kautta.