Kun ostat tai tilaat sovelluksessa tarjolla olevaa palvelua ensimmäisen kerran, sinun on ensin hyväksyttävä kyseisen palvelun käyttöehdot. Palvelun tarjoaja toimittaa käyttäjän tilaaman palvelun omien käyttöehtojensa mukaisesti. Eri palveluiden ehdot ja toimitusprosessit voivat vaihdella.

Ostettavan palvelun käyttöehdot tai niiden sijainti esitetään käyttäjälle sovelluksessa. Käyttäjän tulee lukea käyttöehdot huolellisesti ennen palvelun käyttöä.

Ostamalla tai tilaamalla sovelluksessa palvelun käyttäjä tekee sitovan tilauksen kyseisestä palvelusta niillä ehdoilla, jotka sovelluksessa tilauksen yhteydessä käyttäjälle esitetään.

Tarkista huolellisesti sovelluksessa tekemäsi tilauksen oikeellisuus ennen tilauksen vahvistamista. Käyttäjä on vastuussa tilauksessa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja tilauksessa tekemistään virheistä. Palvelun tilausta tai ostamista ei voi perua käyttäjän virheellisesti antamien tietojen perusteella.

Palveluiden perumismahdollisuudet vaihtelevat, ja ne kerrotaan kunkin palvelun käyttöehdoissa.

Käyttäjän tulee aina hyvissä ajoin varmistaa, että hän saa tarvittavat tiedot ja tunnisteet näkyviin sovelluksessa. Jos käyttäjän puhelimesta on akku loppu tai sovellus ei toimi ja hän ei voi osoittaa palvelun käyttöoikeutta, hänen on osoitettava se vaihtoehtoisella tavalla tai ostettava palvelun käyttöoikeus muulla tavalla. Vaihtoehtoinen tapa palvelun käyttöoikeuden todentamiseksi on kerrottu kunkin palvelun käyttöehdoissa ja ohjeissa ja se vaihtelee eri palveluiden välillä.

Mikäli voidaan osoittaa, että käyttäjällä oli voimassaoleva palvelun käyttöoikeus, joka ei hänestä riippumattomasta syystä avautunut sovelluksessa, hänelle hyvitetään muulla tavalla hankitun käyttöoikeuden hinta lahjakorttina, jonka voi käyttää palveluiden ostoon sovelluksessa.

Sovelluksessa annetaan ohjeet palvelun käyttöön siten, kuin palvelun tarjoaja on ohjeistanut.

Myydessään muiden palveluja Kyyti Group ei vastaa palvelun tarjoajan toimituksessa tapahtuneista virheistä.