Lippu ostetaan alkunäkymän oikeassa alakulmassa olevaa lippu-ikonia painamalla. Myynnissä olevat liput löytyvät "osta uusi" välilehdeltä. Vaihtoehtoisesti voit ostaa lipun myös syöttämällä reitin alku- ja lähtöpisteet, minkä jälkeen sovellus ehdottaa vaihtoehtoisia reittejä. Osalle on mahdollista ostaa lippu tai palvelu.

Lipun ostaminen edellyttää, että laitteessasi on internet-yhteys ostohetkellä. Osta lippusi ja varmista sen toimivuus hyvissä ajoin ennen kulkuvälineeseen nousua.

Käyttäjä saa sovellukseen ostamansa palvelun käyttöönottoon tarvittavat tiedot (mm. lippu tai muu tunniste) sekä kuitin ostosta.

Myydessään muiden palveluja Kyyti Group ei vastaa palvelun tarjoajan toimittamien tietojen oikeellisuudesta.