Sovelluksen käyttäjän on hyväksyttävä Kyyti Group Oy:n Euroopan unionin tietosuoja-asetuksen (2016/679) 13 ja 14 artikloiden mukaisen tietosuojaselosteen mukainen henkilötietojen käsittely sekä sovelluksen käyttöehdot.

Tietosuojaseloste on luettavissa TÄÄLTÄ.

Käyttöehdot luettavissa TÄÄLTÄ.

Kyyti Group Oy kerää käyttäjien tietoja asiakasrekisteriinsä.        

Käyttäjä on vastuussa tilauksessa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja tilauksessa tekemistään virheistä. Palvelun tilausta tai ostamista ei voi perua käyttäjän virheellisesti antamien tietojen perusteella.

Palveluiden perumismahdollisuudet vaihtelevat ja ne kerrotaan kunkin palvelun käyttöehdoissa.

Tarkistathan huolellisesti sovelluksessa tekemäsi tilauksen oikeellisuuden ennen tilauksen vahvistamista. 

Käyttäjän tulee aina hyvissä ajoin varmistaa, että hän saa tarvittavat tiedot ja tunnisteet näkyviin sovelluksessa. Jos käyttäjän puhelimesta on akku loppu tai sovellus ei toimi ja hän ei voi osoittaa palvelun käyttöoikeutta, hänen on osoitettava se vaihtoehtoisella tavalla tai ostettava palvelun käyttöoikeus muulla tavalla. Vaihtoehtoinen tapa palvelun käyttöoikeuden todentamiseksi on kerrottu kunkin palvelun käyttöehdoissa ja ohjeissa ja se vaihtelee eri palveluiden välillä.

Mikäli voidaan osoittaa, että käyttäjällä oli voimassaoleva palvelun käyttöoikeus, joka ei hänestä riippumattomasta syystä avautunut sovelluksessa, hänelle hyvitetään muulla tavalla hankitun käyttöoikeuden hinta lahjakorttina, jonka voi käyttää palveluiden ostoon sovelluksessa.

    


    

Did this answer your question?