Tilattujen palvelujen maksuvelvollisuus syntyy, kun käyttäjä vahvistaa tilauksen. Sovelluksella ostettavien palvelujen myyjä on Kyyti Group Oy.

Käyttäjä voi tallentaa käyttäjätililleen yhden tai useamman maksuvälineen. Maksuvälineesi voi olla debit- tai credit-kortti, Google Pay tai Apple Pay.

Pääset syöttämään maksukorttisi numeron kuvan "Kortti" tekstin alla olevaa numerosarjaa klikkaamalla.

Maksuvälineiden yksityiskohtaiset tiedot eivät tallennu Kyyti-sovelluksen asiakasrekisteriin vaan tiedot tallentaa käyttämämme maksuvälittäjä, joka ilmoitetaan sovelluksessa. Maksu veloitetaan käyttäjän valitsemalta maksuvälineeltä, joka voi olla esimerkiksi automaattinen veloitus luottokortilta.

Kyyti Operointi Oy:llä on oikeus tehdä katevaraus käyttäjän luottokortille tilauksen vahvistamisen hetkellä.