Kyläkyyti-palvelua voi tilata Kyyti-sovelluksessa Kurussa joka päivä, arkisin klo 06-22 ja viikonloppuisin klo 7.30-21. Kyydit ajetaan Kurun Palvelubussilla, ja myös sen palveluaikojen ulkopuolella, mikäli sopivia autoja on vapaana.

Toiminta-alue on nähtävissä sovelluksen alkunäkymästä, tilaukset ovat mahdollisia värillisenä näkyvän alueen sisällä.

Palvelubussin liikennöitsijänä toimii Kimppaliikenne Oy. Palvelubussin toiminta-aikojen ulkopuolella liikennöitsijöinä toimivat Ylöjärven kunnan valitsemat kuljetusyritykset.

Kyläkyyti-palvelun hinta on 3,50€ per matka ja se maksetaan sovelluksella.

Mikäli tarvitset mukaasi pyörätuolia tai saattajaa, tilaa kyyti puhelimella: 03 5678 113

https://www.ylojarvi.fi/liikenne-ja-kadut/joukkoliikenne/palveluliikenne/kurun-palvelubussi/